Systemintegration, programmering, SQL, CMS og meget mere

IT-kompetencer fra MIRANDA Partners

Bred vifte af IT-kompetencer og erfaring

Vores team favner bredt, når det kommer til IT. Vi har løst mange forskellige opgaver for vores kunder i både offentlige og private virksomheder, og vi arbejder hos flere store virksomheder i Norden. Vi løser både enkeltstående IT-opgaver på konsulentbasis, men de fleste af vores kunder har vi været faste IT-partnere for gennem en lang årrække.

Vi er Microsoft og OpenText specialister, og har været det i 2 årtier. Vi forhandler bl.a. dokumentstyringssystemet eDOCS DM fra OpenText og er up to date med de nyeste certifikationer. Vi har dybdegående erfaring med systemet, som vi også har udviklet flere add-on tools til. De hjælper hver især eDOCS administratorer og brugere til at få det optimale ud af systemet.

Ellers fokuserer vi særligt på systemintegrationer (bl.a. MS Exchange, MS Outlook og MS Azure) og vi har MS SQL-nørder til rådighed, som har årelang erfaring med både SQL udvikling og detaljearbejde i databaserne. Vi udvikler også applikationer og programmer til mobile devices, special devices og CMS.

I ethvert projekt arbejder vi efter anerkendte projektstyringsmetoder (SCRUM og Prince2). Det sikrer det bedste overblik fra starten af en opgave til fuldførelsen af den, og at der kommunikeres om eventuelle udfordringer undervejs, som kan have betydning for projektets udvikling, tidsramme mm.

Vi sender meget gerne vores kompetenceliste til jer. Klik på knappen og rekvirer den i dag.

Rekvirer kompetenceliste

Ring eller skriv i dag

Kontakt os og få nærmere information, eller book et møde. Du kan enten ringe på 7020 3525 eller skrive til os på vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os

Ring eller skriv til MIRANDA Partners, så hjælper vi dig til en skræddersyet IT-løsning