Konvertering fra IBM Notes/Lotus Notes til MS Outlook

MIRANDA Partners kan designe din organisations Windows AD fra bunden

Vi konverterer alle slags filer og du undgår bekymring om tab af vigtige data i overførslen

Når virksomheder skifter systemer for at effektivisere arbejdsgange eller spare penge, er det almindeligt at miste data undervejs. Overgangen fra ét system til et andet kan være meget kompleks. 

Mange virksomheder skifter e-mailsystem fra IBM Notes/Lotus Notes til Microsoft Outlook. Hvis du står i samme situation, og vil sikre dig, at ingen vigtige data går tabt, så lad os hjælpe dig med at migrere. Vi har både værktøjerne, erfaringen og kompetencerne til at sikre, du ikke mister e-mails i processen!

Vi sørger for, at alt konverteres korrekt fra Lotus Notes til MS Outlook. Vi sikrer naturligvis også grundig dokumentation hele vejen.

Gennem tiden har MIRANDA Partners løst mange lignende opgaver med f.eks. konvertering af AutoCAD-filer til PDF, og gamle MS Office-dokumenter der skulle konverteres fra .doc til .docx. 

Kontakt os om filkonvertering

Kundecase: Overførsel af 50.000 IBM e-mails til Microsoft Outlook

Vi har bl.a. løst en filkonverteringsopgave for Outotec AB i Sverige. Det er et selskab inden for Outotec-koncernen med kontorer i 40 lande. På det svenske kontor i Skellefteå, har Opentext eDOCS været brugt i mange år i kombination med IBM Notes (tidligere Lotus Notes).

I denne periode blev integrationen mellem eDOCS og IBM Notes brugt. Det havde den betydning, at e-mails modtaget i IBM Notes blev gemt i eDOCS-biblioteket.

I 2016 besluttede Outotec (globalt) at migrere fra IBM Notes til Microsoft Outlook / Exchange online. Denne overgang ville gøre alle gemte IBM Notes-e-mails utilgængelige (ca. 50.000 e-mails).

Derfor blev MIRANDA Partners A/S ansat til at hjælpe med et konverteringsværktøj, der kunne konvertere de gemte e-mails (IBM Notes-format) til Outlook-format (.msg). Læs deres anbefaling herunder.

Outotec anbefaler MIRANDA Partners til filkonvertering

"Processen gik meget nemt. Faktisk behøvede vi aldrig at mødes fysisk, da teknikerne fra MIRANDA Partners udførte alt arbejdet eksternt. Vi (Outotec) opsatte en arbejdsstation med nødvendige adgange til eDOCS-systemet. Derefter blev al konfiguration og test udført på denne arbejdsstation.

Da konverteringen blev udført, blev de opdaterede filer synkroniseret i eDOCS-biblioteket. Slutbrugerne kunne derefter få adgang til deres gemte e-mails på samme måde i Outlook som i IBM Notes-æraen.

MIRANDA Partners udførte opgaven med fremragende ekspertise! Vi beskrev blot den ønskede opgave, opsatte den eksterne arbejdsstation, og kunne derefter i princippet glemme alt om projektet.

Da MIRANDA Partners var klar til udskiftning af filerne, aftalte vi dato og klokkeslæt for dette, og de udførte det sidste trin i konverteringsprocessen for os. Case closed!"

Björn Genborg, ICT Manager Scandinavia

Kontakt os i dag

Kundecase om LNE filkonvertering til MS Outlook

Ring eller skriv til os i dag

Kontakt os endelig ang. filkonvertering i din virksomhed. Vi har stor erfaring med dette og er klar til at hjælpe!

Ring på tlf. 7020 3525 eller benyt vores kontaktformular.

Kontakt os i dag

Kontakt os