Visualisering af nøgletal med MS SQL Reporting Services

Dynamiske SQL rapporter visualiserer sammenhæng mellem datakilder

Sammenhold data og fremvis KPI'er

Med MS SQL Reporting Services kan du visualisere information fra Navision Stat, MS Dynamics eller andre SQL baserede ERP-systemer.

Du leverer data og vi sørger for opsætning af rapporten. Du får en præcis og overskuelig datavisualisering, kan tidligt påvise trends og tendenser, fremvise KPI’er og sammenholde de udvalgte nøgletal. Rapporterne har et grafisk stærkt design, og er lige til at præsentere på en skærm, print eller som copy-paste element.

Du kan sammenligne indtjening, forskellige geografiske områder, årstal, forbrug og nemt holde styr på, om tidsfristerne overholdes. Blot for at nævne nogle eksempler. Farvekoder angiver, hvor tæt du er på opfyldelse af de KPI’er, rapporten er opsat med.

Rapporten er dynamisk og visualiserer sammenhæng mellem et eller flere forskellige systemer og datakilder. Du kan gå bagom de enkelte dele af rapporten og se nærmere på det underliggende datagrundlag. MS SQL Server Reporting Services giver en tydelig præsentation af de ønskede data. 

Kontakt os om opsætning af rapporter

Mobilvenligt design

Sammen lægger vi en plan for indhold og design i en eller flere rapporter. Forskellige MS SQL versioner giver forskellige muligheder for design. Et godt design er selvforklarende og kan bruges direkte i en månedsrapport, eller vises på en skærm. 

Når indhold og fokus er specificeret, begynder det mere teknisk komplicerede arbejde. Oplysningerne der skal indgå i rapporten, defineres og behandles i databasen, så de giver et godt overblik. Vi arbejder tæt sammen med dig, for at sikre den rigtige løsning. Vi bidrager gerne med forslag til design og indhold ud fra det behov, der er defineret.

Designet er mobilvenligt, så indholdet tilpasser sig den specifikke enhed, du ønsker at få den vist på. MS SQL Reporting Services gør det nemt for en projektleder at bevare overblik i en verden af dataoverskud og kan hjælpe til klart indblik i enkelte elementer af virksomhedens økonomi og ledelsesinformation. 

Vi har lavet rapportløsninger til mange virksomheder efterhånden. Lige fra standardiserede rapporter til meget avancerede, specifikke udregninger og visninger. 

Visualiser data og KPI'er med MS SQL Reporting Services 
Kontakt os

Kontakt os for at høre mere

Vi har mere end 20 års erfaring med MS SQL servere og opsætninger af rapporter ud fra de specifikke data, din virksomhed ønsker at få et klart overblik over.

Ring på 7020 3525 eller skriv til os på vores kontaktformular, så aftaler vi et møde, hvor du kan få meget mere indsigt i, hvad visualiseringen af nøgletal og KPI'er kan gøre for din virksomhed.

Kontakt os