Sikker datastyring med MS SQL Server

Håndtering af alle typer data via MS SQL server - vi hjælper med alt fra rådgivning til opsætning

Dataoverblik og direkte adgang med MS Office

Microsoft SQL Server hjælper dig med at samle og styre forretningskritiske applikationer på en brugervenlig og sikker måde. Du får et samlet overblik af hele organisationen, så du hurtigt kan håndtere enhver type data uanset hvor og hvornår. Du kan nemt arkivere mange slags data i databasen. Fx dokumenter, billeder og grafik.

Serveren indeholder også en række integrerede funktioner. Du kan hurtigt søge, rapportere, synkronisere og analysere data og få adgang på tværs af hele organisationen. Det gælder uanset, hvor det er arkiveret, og du kan derved kontrollere data fra de største servere, PC'er og mobile enheder.

MS SQL Server er meget brugervenlig og brugerne kan få direkte adgang til data ved at benytte kendte værktøjer som fx Microsoft Office. MS SQL Server yder det højeste niveau af sikkerhed og pålidelighed omkring din virksomheds vigtige applikationer og data, så vigtige informationer bevares. Desuden er SQL Server intelligent udviklet, så det giver bred mulighed for videreudvikling af systemet.

Kontakt os om SQL sikker datastyring

Mobilvenlig datavisualisering

Du kan visualisere information fra Navision Stat, MS Dynamics eller andre SQL baserede ERP-systemer med MS SQL Reporting Services. Sammenlign fx indtjening, geografiske områder, årstal, forbrug og hold styr på, om tidsfristerne overholdes. Farvekoder angiver, hvor tæt du er på opfyldelse af de KPI’er, rapporten er opsat med.

Du leverer data og vi sørger for opsætning af rapporten. Du får en præcis og overskuelig datavisualisering, kan tidligt påvise trends og tendenser, fremvise KPI’er og sammenholde de udvalgte nøgletal. Rapporterne har et grafisk stærkt design, og er lige til at præsentere på en skærm, print eller som copy-paste element.

Designet er mobilvenligt, så indholdet tilpasser sig den specifikke enhed, du ønsker at få den vist på. MS SQL Reporting Services gør det nemt for en projektleder at bevare overblik i en verden af dataoverskud og kan hjælpe til klart indblik i enkelte elementer af virksomhedens økonomi og ledelsesinformation. Læs mere om MS SQL Reporting Services

Visualiser data og KPI'er med MS SQL Reporting Services 
Kontakt os

Kontakt os om SQL

Vi har mere end 20 års erfaring med opsætning, optimering og vedligehold af MS SQL servere, så du er i gode hænder hos os.

Ring på 7020 3525 eller skriv til os på vores kontaktformular. Vi står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os