MS Windows AD Design

MIRANDA Partners kan designe din organisations Windows AD fra bunden

Styr på sikkerhedsniveauer med Windows AD

MIRANDA Partners tilbyder konsulentservice indenfor Microsoft Windows Active Directory (Windows AD).

Windows AD er en mappestruktur, som anvendes på computere og servere fra Microsoft til at opbevare information om netværk, domæner og brugeradgange. Har man mange forskellige afdelinger i sin organisation, er der oftest brug for forskellige grader af sikkerhed omkring passwords, brugeradgange og rettigheder. Alt dette håndterer Windows AD og det kan opbygges nøjagtig efter den ønskede sikkerhed og de grupper/områder den enkelte bruger skal have adgang til.

Et godt designet Windows AD kan være med at holde styr på, at sikkerhedsniveauet i organisationen overholdes, så det er vigtigt både at komme godt fra start og at bevare en overskuelig, struktureret opbygning undervejs. Alt dette kan vi hjælpe med at planlægge og udføre.

Vi har erfarne konsulenter, der kan designe din organisations Windows AD fra bunden. Vi hjælper med rådgivning, analysering og opsætning af servermiljøet, og sørger naturligvis for, at det sker på en overskuelig, veldokumenteret og sikker måde.

Kontakt os om AD design

Ring eller skriv til os i dag

Kontakt os endelig, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med Windows AD opsætningen i din organisation. Vi kan stå for alt i processen lige fra rådgivning og analysering til opsætning af servermiljø.

Ring meget gerne på tlf. 7020 3525 eller benyt vores kontaktformular.

Kontakt os om AD opsætning

Kontakt os