SEO analyse & optimering

Opnå en topplacering på Google med SEO-optimering fra MIRANDA Partners

Topplacering på Google

SEO står for "Search Engine Optimization" og består af en række tiltag, der sikrer din hjemmeside gode placeringer hos søgemaskinerne.

I dag googler vi alt mellem himmel og jord. Vi søger information, viden og sammenligner priser, før vi går ud og køber noget. Forventningen er at finde tingene med det samme og vi når sjældent længere end højst til side 2 i søgeresultaterne, hvorfra vi klikker ind på de viste links. Derfor er det ekstra vigtigt for din virksomhed at ligge højt placeret på Google, så I ikke mister terræn i forhold til konkurrenterne. 

Optimeringen af et website sætter spot på forskellige områder ud fra en grundig og konkret analyse. Brugervenlighed, arkitektur, de rigtige søgeord, indhold, tekster og links er alle sammen vigtige elementer.

Dybest set handler SEO om planlægning, strategi og god indholdsoptimering. Hos MIRANDA Partners sætter vi særligt fokus på SEO i fremtiden og hjælper dig meget gerne med en analyse af dit website og en struktureret plan for udførelsen af optimeringen.

Struktureret SEO model

Vi arbejder struktureret med SEO processerne ved hjælp af konkrete modeller. Det sikrer, at vi kommer hele vejen rundt om et website. Vi laver analyser af sitet, dets placeringer på Google, konkurrenternes placeringer og på de søgeord, det er vigtigt, I bliver fundet på.

Vi ser også på det indholdsmæssige på hjemmesiden og på teknikken bag. Du får et præcist overblik over, hvor optimeringen bør finde sted og vi hjælper meget gerne med implementeringen.

Vores fremgangsmåde har 4 "lag", som SEO strategi, iværksættelse og effektmåling drejer sig omkring:

1. Analyse af hjemmesidens opbygning, design og brugervenlighed
2. Søgeord identificeres
3. Indhold på siderne optimeres og inkluderer de ord og fraser, brugerne søger på
4. Relevante links internt og eksternt - linkbuilding er en vigtig del af SEO

Analyser, søgeord, målgrupper og indhold - SEO forløb
Få succes med SEO - MIRANDA Partners

Fra side 15 til side 1 hos Google

Man kan vælge at betale sig fra gode placeringer med Google Adwords, som er de annoncer man møder øverst og nederst på en Google-side i forbindelse med en søgning. Imellem Adwords kommer alle de organiske søgeresultater op. Det er her din hjemmeside kan opnå rigtig gode placeringer ved hjælp af strukturerede SEO metoder.

Vi har hos MIRANDA Partners oplevet markante forbedringer i vores placeringer, efter vi begyndte at arbejde med SEO. Vi gjorde primært to ting:

1. Forbedrede hastigheden på sitet og sikrede mobilvenlighed
2. Optimerede indholdet, bl.a. med unikke metatags, links og tekster der ramte brugernes søgninger bedre

For en søgning som fx "digital aflevering ESDH" betød det, at vi gik fra at ligge på side 15 (hvor absolut ingen kigger!) til at ramme side 1 på Google indenfor få uger! Så det kan godt betale sig at få optimeret sin hjemmeside, så den er med i løbet om at blive fundet på de søgeord, der er vigtigst for dine kunder.

 

SEO analyse, strategi og implementering på dit website

Kontakt os og hør hvordan, vi kan hjælpe din hjemmeside til de bedste placeringer på Google. Du kan enten ringe på 7020 3525 eller skrive til os på vores kontaktformular.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Kontakt os om SEO

Kontakt os for et uforpligtende møde om SEO