Hvem er MIRANDA Partners A/S?

MIRANDA Partners IT-konsulentvirksomhed med mange års erfaring

Virksomhedsprofil og kompetencer

MIRANDA Partners er en konsulentvirksomhed, der udvikler IT-løsninger til både små og store virksomheder, private såvel som offentlige. Virksomheden er stiftet i 1998 af bl.a. Jesper Friis, som alle årene har været firmaets administrerende direktør. Han udtaler:

"Vi har et stærkt team af medarbejdere med mange års erfaring. IT er blevet vores passion, og efter mange års projektarbejde har vi skarpe kompetencer, som vores kunder er glade for at anvende. Vi yder hjælp til at overvinde barrierer - uanset om de er af teknisk eller forretningsmæssig karakter."

MIRANDA Partners' konsulentydelser har dækket mangfoldige opgaver gennem tiden. Vi har deltaget i alt fra ledelsens overvejelser omkring indkøb af systemer til planlægning af en passende organisatorisk implementering.

Vi løser også mere driftsorienterede opgaver, og kan i perioder erstatte nøglepersoner, der af den ene eller anden grund har forladt en virksomhed.

Kontakt os i dag

Løsninger, der lever op til kundernes behov

Vores vigtigste målsætning er at udvikle og levere teknologiske løsninger, der lever op til kundernes behov og derved skaber så stor værdi for dem som muligt. Vi lægger vægt på et tillidsfuldt samarbejde med god kommunikation og opbygger meget gerne langvarige relationer til vores kunder.

Vi arbejder efter de anerkendte projektstyringsmetoder PRINCE2 og SCRUM. På den måde er der altid overblik over økonomi, aftaler og 

I tidligere projekter har vi uddannet en stor virksomheds brugere i et enterprise system, så anvendelsen blev ensartet. Andre gange har vi trænet enkeltpersoner til et kompetenceløft.

Vores opgaver har været vidt forskellige gennem tiden, og vi har leveret løsninger til både offentlige og private virksomheder.

IT-løsninger til små som store virksomheder - MIRANDA Partners 
IT-kompetencer og bred erfaring - MIRANDA Partners

MIRANDA Partners kompetencer

De mange år i IT-branchen har givet os bred erfaring på teamet. Vi tilbyder blandt andet løsninger og ydelser indenfor:

 

  • Elektronisk dokumentstyring (eDOCS DM fra OpenText)
  • Systemudvikling
  • Systemintegrationer
  • Vedligehold af servere
  • IT Support
  • Content Management Systemer
  • SEO-optimering af hjemmesider

Få tilsendt vores tekniske kompetenceliste ved at skrive til os på vores kontaktformular. Kompetencelisten er en oversigt over de teknologier, programmeringssprog, udviklingsmetoder mm vi anvender. Listen opdateres løbende som kompetencerne erhverves. Skriv til os på nedenstående link.

Rekvirer kompetenceliste

Hvem arbejder vi sammen med?

MIRANDA Partners er registreret Microsoft Partner. Udover Microsoft er vi desuden forhandlere af og partnere med følgende stærke samarbejdspartnere:

Umbraco

Umbraco CMS - Open Source Website software

DocsCorp

contentCrawler, compareDocs, pdfDocs samt mange andre
Kontakt os

Brug for hjælp?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores konsulentydelser eller IT-løsninger. 

Ring på 7020 3525 eller skriv til os via vores kontaktformular. Så sørger vi for et uforpligtende tilbud på den løsning, din virksomhed har brug for.

Kontakt os

 

Vi har et stærkt team af medarbejdere med mange års erfaring. IT er vores passion, og efter mange års projektarbejde har vi skarpe kompetencer, som vores kunder er glade for at anvende. Vi yder hjælp til at overvinde barrierer - uanset om de er af teknisk eller forretningsmæssig karakter.

Jesper Friis, administrerende direktør, MIRANDA Partners A/S