AAA kreditrating og højeste kreditværdighed siden 2008

MIRANDA Partners har højeste kreditværdighed Triple-A guld hos Dun & Bradstreet

Du får en IT-partner med styr på økonomien

Siden MIRANDA Partners blev stiftet i 1998, har virksomheden været funderet på solid økonomi. I 2008 modtog vi første gang kreditvurderingen "AAA Højeste Kreditværdighed", som vi har opretholdt lige siden. AAA-ratingen er den højeste kreditværdighed, Dun & Bradstreet kan tildele, og under 1 procent af det samlede danske erhvervsliv kan fremvise en AAA-rating så mange år i træk.

Indenfor branchen "Konsulentbistand vedrørende informationsteknologi" er MIRANDA Partners i 2022 én ud af blot 42 virksomheder i Danmark med samme rating.

AAA er Nordens mest veletablerede kreditratingmodel, hvor 3 år i træk giver bronze, 5 år giver sølv og guld efter 10. Det er vores mål og strategi at forblive i dette gode selskab!

Dun & Bradstreet indsamler hvert år data på alle landets erhvervsvirksomheder. De undersøger bl.a. ejerforhold, økonomi og betalingsadfærd. Adskillige private og offentlige virksomheder bruger ratingen, når de søger en blivende samarbejdspartner. AAA signalerer en solid, veldrevet virksomhed, der betaler sine regninger til tiden og som man med sindsro kan handle med. Det kan du med MIRANDA Partners.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os i dag

Stærke OpenText og Microsoft-kompetencer

Vi er et stærkt team af tekniske konsulenter, der har prøvet det meste indenfor IT. Nogle af os har været på hold sammen, siden det hed EDB og frem til nu.

Du får stærke kompetencer på især Microsoft og OpenText i dit team, når du samarbejder med os. Vi har været OpenText og Microsoft-partnere i mere end 20 år og udviklet mange hjælpeværktøjer til fx. dokumentstyringssystemet eDOCS DM. 

Vi har adskillige vellykkede kundeopgaver på systemløsning, udviklingsopgaver og IT-revision bag os. Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 7020 3525 eller send en mail via vores kontaktformular i dag.

Vi er klar til at høre, hvad du har brug for, og til at hjælpe dig!

Kontakt os

Teknisk team med stærke kompetencer på især Microsoft og OpenText
Specialister på Microsoft-teknologi og struktureret samarbejde

Lange, gode samarbejdsrelationer

"Vi er optaget af kundens kernevirksomhed. På den ene side arbejder vi innovativt, og på den anden side laver vi nyttige IT-løsninger her og nu. Det har resulteret i lange, gode samarbejdsrelationer med mange kunder." 

Citatet kommer fra Jesper Friis, vores administrerende direktør.

MIRANDA Partners arbejder altid på at give den bedste IT-rådgivning og udvikle optimale løsninger, der lever op til netop din virksomheds behov og krav. Vi har kunder i hele Norden, som vi har leveret IT, support og service til i årevis.

Vores værdisæt afspejler vores måde at arbejde på, og du kan regne med:

  • Grundig kommunikation og gensidig respekt
  • Specialiseret viden med fokus på Microsoft-teknologi
  • Forståelse for kundens kerneforretning
  • Engagerede, stabile medarbejdere der skaber optimale løsninger
  • Kontinuitet og struktureret samarbejde
  • God projektstyring - vi arbejder efter den anerkendte metode PRINCE2