Vi søger en passioneret .NET udvikler til vores team

MIRANDA Partners ledige stillinger

Brænder du for mere indflydelse indenfor udvikling, teknologi og arkitektur?

Den 20. oktober 2021.

Vi søger i øjeblikket en ny kollega til vores tekniske team. En .NET udvikler, der ønsker at være på forkant med udviklingen, og som godt kan lide at arbejde med flere forskellige kunder og projekter. Det vigtigste er, at du har gode kompetencer til at sætte dig ind i ny teknik, og er åben for at få personlig betydning for virksomhedens success.

Du har en IT-relevant uddannelse med passende års erfaring som udvikler - gerne med erfaring i projektarbejde og som toneangivnede i teknologivalg. Du vil få stor indflydelse på valg af teknologisk retning og rig mulighed for at fremvise dine kvalifikationer. Du får i høj grad mulighed for at præge samarbejdet og de løsninger, vi leverer til vores kunder.

De fleste af vores projekter er baseret på Microsoft-teknologi og vi bruger DevOps til den daglige proces til styring af opgaver.

Jobbet indebærer desuden et tæt samarbejde med dine kollegaer i en lille virksomhed, hvor alle kender hinanden. Det er en stor styrke for vores samarbejde. Hver især bidrager vi med stærke kompetencer og kender vigtigheden af både at kunne arbejde sammen og hver for sig, når det kræves.

Det er en fordel med erfaring med udvikling på .NET platformen og dyb indsigt i dens arkitektur. Du har desuden naturligt spejdet hen imod .NET 6. Du kender til forskellige udviklingsmodeller og vil gerne bidrage med ideer, du måske ikke føler, du kommer igennem med i dag.

Det er nødvendigt, at kunne tale og skrive flydende dansk og engelsk for at kunne komme i betragtning til jobbet.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Find jobannoncen her