eDOCS Revision

MS Exchange server er en emailbaseret kommunikationserver. Undgå systemnedbrud med et servertjek i tide.

Hvorfor lave eDOCS Revision? 

eDOCS Revision er en kontrol af dit eDOCS dokumentstyringssystem samt de servere og services, der arbejder omkring systemet. En eDOCS Revision foretages for at sikre, at design, setup og implementering står korrekt og kører optimalt. Revisionen er en analyse, der evaluerer områder som arkitektur, database, DM server, DM klient, netværk og infrastruktur.

Som IT-medarbejder opnår du følgende fordele:

  • Skriftlig dokumentation af serveropsætning
  • Overblik over installationen
  • Hurtigere og nemmere adgang til dokumentation
  • Stabil drift - hvilket giver mere tid til andre opgaver
  • Forslag til forbedringer 

Kontakt os om eDOCS revision

DeLone & McLean succesmodel

Et systems fornemste opgave er at understøtte organisationens behov. Tilgængelighed, ydeevne og funktionalitet skal opfylde de strategiske mål ift. det oprindelige køb og de skiftende krav til systemet, der løbende kommer. Dokumentstyringssystemer og informationsportaler er ofte komplekse at opretholde i dette omfang.

For at kunne placere eDOCS-revisionens tekniske resultater i organisationens sammenhæng, har vi tilpasset DeLone & McLean modellen i projektet. Modellen bygger på at identificere, beskrive og forklare 6 kriterier for succes - byggende på systemets tekniske kvaliteter, brugertilfredshed og en samlet evaluering (se modellen på billedet).

Kontakt os i dag

DeLone og McLean model bruges til revisionsprojekter
eDOCS revision fra MIRANDA Partners.

Helhedsorienteret tilgang til eDOCS Revision

Ofte er et dokumentstyringssystem blevet implementeret over en årrække. I løbet af den tid ændrer organisationen sig, og systemkravene gør også. Disse ændringer er normalt en af de største udfordringer for systemerne. Ofte skal den distribuerede eDOCS DM-arkitektur justeres i overensstemmelse med den nuværende og fremtidige strategi for infrastrukturen.

eDOCS Revision fra MIRANDA Partners ser ikke kun på den tekniske status i DMS-systemet. Formålet er også at identificere og evaluere, om systemet stadig lever op til forretningskravene, så organisationen stadig får det bedste udbytte, og brugerne finder det anvendeligt i deres daglige brug af det.

Vi arbejder helhedsorienteret i vores revisionsprojekter, og giver vores kunder råd og vejledning til det større perspektiv på eDOCS DM. Dermed dannes der grundlag for klart overblik, som de næste tiltag kan planlægges ud fra.

Kontakt os om eDOCS revision

Kontakt os om eDOCS Revision

Ring eller skriv til os, og få meget mere at vide om eDOCS Revision, og hvad vi kan tilbyde din organisation. 

Kontakt os

Kontakt os