Automatisk synkronisering fra Microsoft AD til eDOCS DM

DM Sync Manager for eDOCS

DM Sync Manager sparer tid, forenkler arbejdsgange og højner sikkerheden

Oprettelse og vedligeholdelse af brugere i eDOCS DM er en tidskrævende opgave. Med DM Sync Manager for eDOCS kan du holde styr på selv tusindvis af brugeres informationer og grupper i virksomheden. De findes allerede i Microsoft Windows Active Directory (MS AD) og det udnytter DM Sync Manager.

De store fordele ved DM Sync Manager er den automatiske synkronisering fra MS AD til eDOCS DM, som sørger for at brugere kun skal administreres ét sted. Det sikrer konsistens i oprettelse og vedligeholdelse af brugerne, og mindsker risiko for fejl. Forenklingen af arbejdsgange sparer systemadministratorer sparer masser af tid.

Med DM Sync Manager’s nye brugergrænseflade er det nemt at definere, hvilke grupper i MS AD, der synkroniseres til grupper i eDOCS DM. Samt hvilke brugerinformationer, der kommer med over.

Efter den indledende konfiguration kører DM Sync Manager i konfigurerbare intervaller og synkroniserer fra MS AD til eDOCS DM. Fremadrettet kan du styre al oprettelse af eDOCS DM brugere og kontrollere deres medlemsskaber via MS AD.

Download produktbeskrivelse her

Book en demo af DM Sync Manager

DM Sync Manager funktioner og fordele

FUNKTIONER

 • Opret brugere i eDOCS DM direkte fra MS AD.
 • Styr brugernes eDOCS DM gruppemedlemsskaber fra MS AD.
 • Primærgrupper i eDOCS DM tildeles automatisk.
 • Brugere der fjernes eller låses i MS AD deaktiveres eller låses også i eDOCS DM.
 • Administrer brugeroplysninger som navn, adresse, e-mail, afdeling mm. i MS AD og få det automatisk vedligeholdt i eDOCS DM.
 • Der køres en logfil for hvert sync set.

FORDELE

 • Arbejdsgange effektiviseres og sikkerhed højnes i tilgangen til dokumenterne.
 • DM Sync Manager kører i konfigurerbare intervaller efter den indledende konfiguration og synkroniserer automatisk fra Windows AD til eDOCS DM.
 • Al oprettelse af eDOCS DM brugere og kontrollering deres medlemsskaber styres via Windows AD, så de dermed kun skal administreres ét sted.
 • Mindre risiko for fejl og særdeles tidsbesparende!
 • Ny brugergrænseflade gør det nemt at definere hvilke grupper i MS AD, der synkroniseres til grupper i eDOCS DM og hvilke brugerinformationer, der kommer med over.

Hvad siger kunderne om DM Sync Manager fra MIRANDA Partners

Hvad siger kunderne om DM Sync Manager?

“DM Sync Manager sparer mig for meget arbejde og mange problemer, fordi vi altid er synkroniseret med AD.”

Sven, eDOCS DM System Manager

"Med DM Sync Manager sparer jeg mindst 2 timer hver uge. Det er et meget snildt værktøj, der forbinder systemadministratorer gennem DM Sync Manager direkte til DM Security System. Hvis der er forsinkelse i systemet, eller nogen glemmer at deaktivere en person - så gøres det automatisk. jeg behøver ikke længere bekymre mig for, om tidligere ansatte er deaktiveret og afbrudt til vores forretningskritiske informationer. Det er som at køre i bil, efter at du kun har cyklet i mange år!" 

Sten, eDOCS DM Systemadministrator

Book en demo af DM Sync Manager

Windows AD & DM Sync Manager

Med DM Sync Manager kan du nemt oprette forbindelse fra Windows Active Directory til de eDOCS DM grupper, som du ønsker at synkronisere.

Udover gruppesynkronisering fastsætter DM Sync Manager også dine eDOCS DM brugeres primærgruppe ud fra den prioriteringsliste, som du sætter. DM Sync Manager giver dig desuden mulighed for at vælge, hvilke brugerinformationer du vil have synkroniseret fra Windows AD.

Som en ekstra funktion kan DM Sync Manager via Windows AD styre dine eDOCS DM brugeres status. Dvs. om de er henholdsvis aktive eller inaktive.

Opret nem forbindelse til Windows AD og synkroniser med DM Sync Manager fra MIRANDA Partners 
Kontakt os

Kontakt os om Windows AD og eDOCS

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om, hvad DM Sync Manager eller andre af vores systemløsninger kan gøre for dig. 

Produktbeskrivelser på vores eDOCS-værktøjer og andre services kan hentes her

Ring på 7020 3525 eller gå til vores kontaktside og skriv til os. Så sætter vi et møde op, hvor vi kan fortælle dig meget mere.

Kontakt os