DocsCorp - Værktøjer til sikker dokumentstyring

DocsCorp er dokumentstyringsværktøjer til professionelle ECM-brugere

DocsCorp tilbyder DMS-løsninger til professionelle ECM-brugere

DocsCorp er en række værktøjer til ECM-brugere, der giver masser af muligheder i forbindelse med administration og håndtering af virksomhedens dokumenter. Hvis du vil sikre, at virksomheden er godt klædt på til GDPR, når den nye persondatalovgivning træder i kraft den 18. maj 2018, så kig nærmere på disse applikationer:

  • pdfDocs - et projektcentreret PDF-management program, der integrerer med businessapplikationer og -systemer

  • compareDocs er verdens førende teknologi til at sammenligne forskellen mellem to dokumenter med utrolig præcision og pålidelighed

  • cleanDocs - fjerner metadata fra MS Office-dokumenter, PDF og zip-filer. Beskytter virksomheden mod utilsigtet information og datalækage

  • contentCrawler er en integreret analyse-, behandlings- og rapporteringsramme, der sikrer, at alt indhold er 100% søgbart

Læs om indholdet i tjenesterne på de næste faner. Du er også meget velkommen til at kontakte os og høre mere.

Kontakt os om DocsCorp

Du kan oprette, indsamle, redigere og sikre PDF-indhold med pdfDocs

pdfDocs er et projektcentreret PDF-management program, der integrerer med businessapplikationer og systemer.

Det giver brugeren mulighed for at oprette, indsamle, redigere, anmærke og sikre PDF-indholdet. Der kan oprettes workspaces til specifikke sager eller projekter med komplette output- og sikkerhedsindstillinger.

Fordelene er bl.a. at du sikkert kan dele dokumenter med eksterne parter, forbedre samarbejdet med kolleger om fælles projekter, og at dokumenternes indhold sikres og beskyttes.

Læs meget mere om pdfDocs her

Tekniske specifikationer (pdf)

PDF management der integrerer med business-systemer - del dokumenterne sikkert 
Teknologi til sammenligning af dokumenter og integration på tværs af business-systemer

compareDocs

compareDocs er verdens førende teknologi til at sammenligne forskellen mellem to dokumenter med utrolig præcision og pålidelighed. Dette endda på tværs af dokumenttyper.

compareDocs integreres med business applikationer- og systemer til en grad af effektivitet uden sammenligning. Fordelene er bl.a. at få strømlinet dokumentgennemgangen, så risici og muligheder for fejl reduceres.

compareDocs gør også brugerne i stand til at imødekomme industri- og statslige overholdelseskrav.

Læs meget mere om compareDocs her

Tekniske specifikationer (pdf)

Fjern metadata fra MS Office dokumenter, PDF og zip-filer

cleanDocs er en banebrydende teknologi til desktop og mobile brugere, der leverer hastighed, fleksibilitet og kontrol. Med det formål at beskytte din virksomhed mod utilsigtet information og metadata-lækager.

cleanDocs fjerner mere end 100 metadatatyper fra Microsoft Word, Excel, PowerPoint, PDF og PDF / A-dokumenter med sekunders hastighed.

cleanDocs er let at implementere og konfigurere. Den enkle brugergrænseflade holder brugerens fokus på opgaven frem for applikationen. Tilgængelig på desktop (Standard eller Professional), på server og som cloud-produkt.

Læs meget mere om cleanDocs

Tekniske specifikationer (pdf)

Fjern metadata fra MS Office, PDF og zip-filer
ContentCrawler: integreret analyseværktøj og rapporteringsramme, der er 100% søgbart 

contentCrawler

ContentCrawler er en integreret analyse-, behandlings- og rapporteringsramme, der sikrer, at alt indhold er 100% søgbart. Den automatiserede proces vurderer image-baserede dokumenters indhold. Dernæst konverteres dokumenterne til PDF-filer og gemmes automatisk i indholdslageret.

Fordelene ved dette er bl.a. at virksomhedens produktivitet og effektiviseringer øges, og at omkostninger til OCR-teknologi reduceres.

Læs mere om contentCrawler her

Tekniske specifikationer (pdf)

Spørgsmål om sikker dokumenthåndtering?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om DocsCorp-pakken, eller har andre spørgsmål til dokumentstyrings-løsninger- og værktøjer.

Vi har arbejdet med DMS-systemer, udviklet- og integreret software i mange virksomheder gennem to årtier. Så tøv ikke med at skrive til os på vores kontaktformular eller ringe på 7020 3525.


Kontakt os om dokumentstyring

Kontakt os
 
DocsCorp Produktvideoer

DocsCorp Produkter

contentCrawler

contentCrawler er en integreret analyse-, behandlings- og rapporteringsramme, der vurderer billeddokumenter i indholdsarkiver til OCR eller komprimering for at reducere lageringsplads og forretningsrisici.

compareDocs

compareDocs er verdens førende teknologi til sammenligning og analyse af forskellen mellem to dokumenter med utrolig nøjagtighed og pålidelighed. Det sker på tværs af alle dokumenttyper.

pdfDocs

pdfDocs automatiserer konvertering og samling af flere dokumenter til en enkelt PDF eller multi-PDF. Distribuer til klient eller tredjepart hurtigt og sikkert. Dokumenter kan tilføjes pdfDocs Binder.