Med eDOCS DM 16 fra OpenText får du eDOCS InfoCenter til Windows og Mac|nye MS Outlook integrationer|højnet sikkerhed med eDOCS Defense sikkerhedsmodul

eDOCS DM 16 med InfoCenter til Windows og Mac

eDOCS InfoCenter på tværs af alle enheder - MIRANDA Partners

Optimeret, fleksibel dokumenthåndtering

De seneste eDOCS DM 16-releases fra OpenText inkluderer nye funktioner og features som
 

  • eDOCS InfoCenter
  • Søgefunktionen Search+ til Outlook
  • Integreret InfoCenter panel i Outlook
  • eDOCS Defense sikkerhedsmodul
  • FlexFolders
  • Shared Workspaces

InfoCenter er en fleksibel og brugervenlig platform, der er tilgængelig på tværs af enheder fra desktop til tablet til smartphone - til Windows og Mac-brugere! Platformen sørger for et klart overblik over dokumenter og mapper, og er et redskab til organisering af opgaver. 

Se præsentationen af eDOCS InfoCenter fra OpenText.

Kontakt os om dokumenthåndtering

Integrationer i MS Outlook

Fra eDOCS DM 16.5 er eDOCS InfoCenter integreret i MS Outlook og har sit eget panel. Herfra kan dokumenter vedhæftes fra eDOCS i e-mails, og Outlook-meddelelser kan gemmes i eDOCS DM.

Brug profilsøgninger eller avancerede søgninger til at hente et dokument fra eDOCS DM. Du kan tjekke og arbejde på dokumenter på samme måde som der arbejdes med dokumenter, når du bruger eDOCS InfoCenter Desktop og Mobil-applikationer.

eDOCS InfoCenter til Outlook er inkluderet som en grænseflade, der er tilgængelig som en del af din DM-brugerlicens. 

eDOCS Search+ er ligeledes en integration i Outlook, som er en kombineret søgefunktion for Outlook mailbox og eDOCS biblioteket.

Kontakt os om eDOCS DM

Søg i indhold eller profildata, når du skal finde et dokument - eDOCS DM
Vælg filer - eDOCS InfoCenter

eDOCS Defense - beskyttelse mod datalækage

eDOCS Defense er et nyt licenseret sikkerhedsmodul, der giver to nye sikkerhedsniveauer i dit eDOCS-miljø. For at opnå komplet sikring af følsomme data, er flere niveauer af sikkerhed nødvendigt.

eDOCS Defense indebærer:

eDOCS Encryption at Rest - Dokumentkryptering, der beskytter individuelle filer lagret på eDOCS-dokumentserveren og på backupmedier. Alle krypteringsalgoritmer og sikkerhedsmoduler, der anvendes, er FIPS 140-2-certificerede. Kun personer med tilladelse til disse filer vil kunne dekryptere filerne.

Activity Monitoring er en mulighed for at overvåge eDOCS DM-biblioteker på specifikke brugeraktiviteter, der kan indikere et datatab. F.eks. sletning af flere dokumenter eller kontrol af flere dokumenter uden for åbningstiden. Der oprettes regler til at definere de aktiviteter, der skal overvåges.

Se video om eDOCS Defense fra OpenText.

Læs meget mere om dokumentstyringssystemet eDOCS DM fra OpenText.

Kontakt os om eDOCS DM

Kontakt os om eDOCS DM

Vi har arbejdet med IT-rådgivning, dokumenthåndtering og integrering af systemer i snart to årtier, så vi er klædt på til at hjælpe din virksomhed med den løsning, I måtte have brug for.

Kontakt os i dag, så arrangerer vi et møde, hvor vi kan demonstrere de mange muligheder, du får med eDOCS DM.

Hent vores produktbeskrivelser på dette link


Kontakt os om dokumenthåndtering

Kontakt MIRANDA Partners