GALsync forenkler kommunikationen

Synkronisering på tværs af MS Exchange domæner med GALsync

Synkroniser automatisk Exchange, Active Directory og Outlook med GALsync.

GALsync er et stærkt supplement til MS Exchange og Outlook udviklet af NET Sec fra Tyskland. Systemet har en effektiv servicefunktion, der kan synkronisere adresselister, kalenderdata og andre objekter på tværs af MS Exchange domæner.

GALsync forenkler både kommunikationen mellem virksomheder, overvinder tekniske barrierer og har et meget enkelt brugerinterface til brug for opsætning og vedligeholdelse.

GALsync har efterhånden vundet mange priser og har mere end 10,7 millioner brugere verden over. Vi har anbefalet og forhandlet det til mange af vores kunder, som har fået optimeret betingelserne for et effektivt samarbejde i deres organisation.

Book et møde med en af vores erfarne konsulenter og hør meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en effektiv løsning. Læs også mere om GALsync på de næste faner.

Kontakt os

Synkroniser globale adresselister og få overblik over din virksomheds kontakter

Virksomheder der arbejder tæt sammen - men som har egne IT systemer, versioner og AD struktur - kan få stor glæde af GALsync til at synkronisere de globale adresselister. Dette kan aktiveres automatisk eller på fastsatte klokkeslet.

Det brugervenlige interface giver adgang til begge sider af to forskellige MS Exchange systemer og kan eksempelvis nedbringe antal af fejl fra manuel indtastning.

Du kan finde ledig tid i "fremmede" brugeres kalendere på to eller flere forskellige MS Exchange domæner.

GALsync overblik
GALsync Illustration

Store fordele med GALsync

  • Nem at installere med en wizard, der guider dig skridt for skridt gennem opsætningsmenuerne
  • Du er ikke afhængig af ekstra software, yderligere hardware eller supplerende database
  • Løsningen udgør ingen sikkerhedsrisiko for din firewall
  • Trust mellem forskellige MS Exchange organisationer er ikke påkrævet
  • Al information kan udveksles gennem e-mail, FTP eller Fileshares
  • GALsync er ikke afhængig af adgang til Availability Service via internettet

Læs mere om GALsync på producentens hjemmeside. 

Fra gordisk knude til optimeret samarbejde

For en virksomhedskoncern med mange afdelinger, er et af de afgørende parametre for effektivitet, at den interne kommunikation kører godt. MIRANDA Partners har netop afsluttet et projekt hos en stor, offentlig virksomhed, der havde brug for en IT-løsning, som kunne forbedre deling af data, kalendere og mødebooking mellem mange ansatte og flere samarbejdende afdelinger.

Før var det vanskeligt at se hinandens kalendere online, eller tjekke om et mødelokale var ledigt på et givent tidspunkt. Medarbejderne måtte ofte sende mails med forespørgsler og vente på svar. Så brugerne søgte en løsning, der kunne forbedre kommunikationen og derved gøre arbejdsgangene mere effektive. Samtidig skulle løsningen kunne gå på tværs af forskellige IT-strukturer.

Vi anbefalede GALsync til kunden, fordi det er et stærkt supplement til MS Exchange og Outlook, og vi ser det som et fremragende redskab til synkronisering og overblik af virksomhedskontakter. Dette er et godt eksempel på, hvordan en gordisk knude kunne hugges midt over. Virksomheden har nu langt bedre betingelser for et optimeret internt samarbejde i fremtiden. Det vil vi tillade os at kalde en succes!

Samarbejde
Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe dig

Måske kender du selv til situationen, hvor der er brug for at få adgang til en samarbejdspartners system, en for simpel løsning er gået i teknisk hårdknude eller hvor der er brug for optimering, enkelthed og overblik? 

Du er meget velkommen til at kontakte os for meget mere information om GALsync. Vi kan hjælpe dig til den helt rigtige løsning. Har du andre spørgsmål, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Gå til vores kontaktside for at starte en uforpligtende dialog om GALsync i din virksomhed.

Kontakt os