Flet felter fra eDOCS ind i MS Office med Meta Data Manager

Eksempler på flettefelter fra eDOCS profil til MS Office applikationer

eDOCS add-in til MS Word, Excel og PowerPoint

Meta Data Manager (MDM) er et dynamisk link, der henter data fra eDOCS DM profilen til indholdet af MS Word, MS Excel og MS PowerPoint. Det fungerer som et add-on-program, der installeres på den lokale maskines interaktion med MS Office.

MDM fletter fil-informationer og type ID ind i de nævnte MS Office-applikationer. MDM kan bruges til at sikre, at alle personrelaterede brugeroplysninger i MS Office-filer opdateres. Det sikrer entydig reference. Felterne kan også foruddefineres i dokumenterne og gemmes som skabeloner, hvilket er en stor fordel i forbindelse med at overholde databeskyttelsesloven (GDPR).

MDM har sin egen fane i MS Office, når programmerne er åbne samtidig med eDOCS DM. Billedet viser et par eksempler på de felter fra eDOCS profilen, der kan flettes ind.

Meta Data Manager er bare en af flere managers, vi har udviklet til eDOCS DM, så både brugere of administratorer kan få det optimale ud af systemet. Du kan downloade en produktbeskrivelse her

Få overblik over alle vores eDOCS managers under systemløsninger.

Kontakt os om Meta Data Manager

Meta Data Manager - Forudsætninger

  • eDOCS DM version 10
  • eDOCS DM version 16
  • MS SQL server
  • MS .NET framework
  • MS Office 2013 og 2016

Kun til Windows.

The Managers fra MIRANDA Partners
Kontakt os

Kontakt os og få en demonstration

Vi har udviklet eDOCS DM hjælpeværktøjer både til administratorer og brugere, og vi har været OpenText Partnere igennem to årtier.

Vi står klar til at rådgive jer, uanset om I for første gang overvejer at investere i et DMS-system, eller har gjort det for længst, og måske har brug for nye perspektiver i brugen af det. Vi hjælper dig gerne til at få det allerbedste udbytte af eDOCS DM.

Det bedste indtryk af hvad værktøjerne reelt kan, får man af en demonstration. Så send os en kort beskrivelse af din virksomheds behov og book en aftale. Vi laver en præsentation målrettet til din virksomhed, så du får et klart billede af, hvordan vores eDOCS hjælpeværktøjer kan lette nogle arbejdsgange i din hverdag.

Book en demo