MS Exchange Udvikling

Systemudvidelser og effektivisering på din MS Exchange server

Systemudvidelser til MS Exchange Server

Vi tilbyder udvikling til dit MS Exchange projekt, der kan gøre din hverdag nemmere. Måske har du brug for effektivisering ift. håndtering af mails sendt fra bestemte adresser eller ud fra bestemte informationer? Det kan også være, du har brug for en kobling med andre programmer, der kan forenkle arbejdsgangene i hverdagen.

Hvis din organisation eksempelvis har et økonomiprogram, der laver fakturaer, kan en systemudvidelse sættes op til at kontakte MS Exchange serveren. Fakturaerne laves som pdf-filer og sender direkte til kunden pr. e-mail.

Det kan også være, du fx vil have præsenteret kalenderaftaler og mødebookings på en skærm i receptionen. Det har vi udviklet et program til, som du kan læse mere om på næste fane.

Kontakt os om MS Exchange udvikling

Kalendervisning på ekstern skærm

Det kan være en stor fordel at få kalenderaftaler og mødebookings præsenteret på en skærm i receptionen. Det giver et hurtigt overblik over, hvor dagens møder foregår og hvem der afholder dem. 

Vi har udviklet et program, der henter aftaler ud fra Outlook og sender dem videre til skærmvisning. Dato og et ur der går, vises også. Du kan selv bestemme, om private møder skal vises eller blot anonymiseres.

Det kan fx se sådan her ud:

 Få mødebooking vist på skærm i receptionen

Kontakt os

Ring meget gerne på telefon 7020 3525 eller skriv til os via kontaktformularen, så booker vi en aftale med en af vores konsulenter, som står klar til at hjælpe dig med den IT-løsning, du har brug for.

Kontakt os

Kontakt os