MS SQL udvikling

Udvikling af programmer og apps til SQL servere

Apps og programmer til din SQL server

Vores kompetente team af medarbejdere har mange års erfaring med at konfigurere og udvikle programmer og applikationer til MS SQL servere. Vi kan derfor tilbyde udvikling efter de krav, din virksomhed har. Vi udvikler typisk indenfor tre områder:

1. Data warehouse udvikling: KPI'er identificeres og data udvælges, hvorefter data bearbejdes, renses og præsenteres

2. Databaseudvikling: Vi designer en database fra bunden efter specifikke krav og ønsker

3. Applikationsudvikling: Apps til hvad som helst

Du kan læse mere om de enkelte områder på de næste faner. Vi udvikler også til MS Exchange servere

Kontakt os om SQL udvikling

Data warehouse udvikling

Datatransformation
Data udvælges ud fra virksomhedens KPI'er og data ændres, justeres og beregnes herefter, så de kan danne grundlag for visning af det ønskede. Her gøres et meget grundigt stykke arbejde i form af aggregering, gruppering og summering.

Datarensning og - præsentation
Data filtreres og renses for bl.a. tastefejl. Med udgangspunkt i brugerens rolle, og de informationer vi har fået fra jer, præsenteres efterfølgende de ønskede data. Den enkelte bruger ser altså det, der passer til ens rolle i organisationen.

KPI'er
Udgangspunktet er identifikationen af KPI'erne, så de relevante data kan vises for at opfylde dem. De kan præsenteres i rapporter, mails m.v. Vi udvikler drill down med uddybelse af data i det ønskede omfang.

Vi har mange års erfaring i SQL-udvikling og bistår med projektledelse fra ende til anden. Tæt dialog undervejs og grundig dokumentation kan du betragte som en selvfølge.

Data warehouse udvikling MIRANDA Partners 
Databaser og apps - vi udvikler det for dig

Database fra bunden eller nye apps?

Databaseudvikling
Måske mangler du en database til at huse forskellige forretningsprocesser. Vi designer den fra bunden ud fra dine krav nu, og tænker samtidig på, at der skal være fremtid i den.

Her foretages dannelse af tabeller, views, stored procedures og andre SQL dataobjekter, samt opbygning af rettighedsstruktur.

Vores kompetente team af medarbejdere har mange års erfaring med at konfigurere og udvikle til MS SQL server. Vi kan derfor tilbyde løsninger, der er skræddersyet din virksomheds behov.

Applikationsudvikling
Vi udvikler apps til mobile enheder, der gør brug af databaser. Fx via "codes first" teknik, hvor databasen dannes via entity framework. Det betyder, at ændres der i programmeringskoden, sørger den selv for også at ændre i databasen. Så sparer man udviklingen på den del.

Kontakt os

Kontakt os meget gerne på telefon 7020 3525 eller skriv på kontaktformularen, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til at få det optimale ud af din SQL server.

Kontakt os

Kontakt os