Spar tid med systemintegration

Spar dyrebar tid med systemintegration - MIRANDA Partners

Systemer der taler sammen 

Du sidder foran din computer med adskillige systemer åbne. Du arbejder i et system, men mangler nogle oplysninger. Dem finder du i et andet system. Du kopierer, indsætter og fortsætter, indtil du igen mangler oplysninger. Sådan fortsætter det, indtil opgaven er fuldført. I alt har det taget 10 minutter. Det lyder ikke så galt. Men hvis der ligger 30 lignende opgaver i bunken, så tager det lige pludselig ikke kun 10 minutter, men 5 timer. 

Mange manuelle indtastninger kan lettes med systemintegration. Her samles mange delkomponenter i ét system og derved kan din organisation opnå fordele, der letter arbejdsgange og kan øge effektiviteten.

Systemintegration er en af vores hovedkompetencer og et område, vi har stor erfaring med. 

At integrere systemer kan lette arbejdsbyrderne og frigive tid til andre spændende opgaver.

Kontakt os om systemintegration

Manuel indtastning vs. automatisering

Du genkender måske scenariet fra din egen organisation. Du eller dine kollegaer må bruge massevis af timer gentagne gange om ugen på rutineopgaver som fx indtastning af samme data i forskellige systemer. Opgaver som ikke burde tage så meget tid.

Faktisk er du enormt træt af det og søger en løsning, der kan lette arbejdsbyrden og frigive tid til mere udfordrende opgaver.

Svaret er systemintegration. Mange rutineopgaver og manuelle indtastninger kan nemlig lettes på denne måde. Det består i at samle komponenter af delsystemer til ét samlet system, og ved hjælp af automatisering sikre, at disse fungerer og taler sammen. 

Ved at samle alle virksomhedens systemer kan din organisation drage nytte af at arbejdsprocesserne bliver lettere og meget mere effektive. Det indebærer bl.a. en central styring af data og enklere administration. Det betyder, at I kun skal taste data ind ét sted i stedet for at flytte dem fra system til system.

Systemintegration frigiver tid med automatisering - MIRANDA Partners 
Kontakt os

Kontakt os for at høre mere

Brug et øjeblik på at skrive eller ringe til os på 7020 3525. Fortæl hvilke udfordringer din virksomhed står overfor, så finder vi en løsning. Vi garanterer, at tiden er godt givet ud.

Har du andre spørgsmål, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Kontakt os